Український боксер Віталій Кличко заявив, що він набрав прекрасну форму напередодні бою з американцем Крісом Арреолою за чемпіонський пояс WBC, який пройде в Лос-Анджелесі 26 вересня, повідомляє сайт братів Кличків.

Кличко-старший в умовах каліфорнійської спеки закінчив активну фазу підготовчого періоду до захисту чемпіонського титулу, яка тривала шість тижнів. За цей час український супертяж провів більше 120 раундів спаринг-поєдинків, в яких йому допомагали шість спаринг-партнерів.

"Усі поставлені завдання виконані. Я перебуваю у чудовій формі, готові всі тактичні розробки на бій. Залишилося тільки їх реалізувати. І я готовий у  бою продемонструвати, наскільки добре пройшов підготовчий період", - відзначив 38-річний боксер. 

За словами Кличка, відмінною рисою підготовки до бою з Арреолою стало збільшення кількості спарингів. "Я прекрасно себе почуваю і спеціально вирішив збільшити навантаження. Кожен з спаринг-партнерів має окремі риси, які присутні у мого майбутнього суперника: один боксує на далекій дистанції, інший входить в ближній бій, третій працював на швидкості, змушуючи активніше працювати, пересуваючись на рингу ", - розповів українець. 

Кличко обізнаний, що Арреола, готуючись до бою, вивчав його попередні поєдинки, його техніку і тактику, і знає, які спаринг-партнери працювали з американцем, повідомляють РИА Новости. "Я припускаю, які заготовки він робить на цей поєдинок. Але на кожну його атаку в нас обов\'язково знайдеться контратака. Отрути без протиотрути не буває. Цей поєдинок буде захоплюючим", - додав Віталій. 

За його словами, проведення підготовчих зборів і титульного поєдинку викликало чималий інтерес у Каліфорнії. Так, днями тренування Кличко відвідав зірка Голлівуду Дензел Вашингтон.

Останній раз Кличко-старший виходив на ринг 21 березня. У Штутгарті він здобув 37-ту перемогу в 39 поєдинках, в дев\'ятому раунді нокаутувавши кубинця Хуана Карлоса Гомеса. В активі 28-річного Арреоли 27 перемог у 27 боях, 24 з них були здобуті нокаутом.