Тіло волинського військовослужбовця Петра Мороза, який помер у зоні АТО, зустріли сьогодні у Луцьку. Жалобний кортеж активісти зустріли сьогодні о 17.00 на рівненському кільці - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Мороз Петро Іванович, 1985 року народження, - мобілізований кулеметник. Ніс службу в батальйоні тероборони «Чернівці» та 24-ій бригаді.

Зі слів заступника командира роти з озброєння Андрія Мацевки, військовий отримав небойову травму. Попередня версія – крововилив у мозок або інсульт.

Хоча загиблий є уродженцем Нововолинська, свою шану віддавали йому активісти-лучани. До жалобної акції долучилися ГО «Автомайдан України», «Самооборона Майдану Волині» та представники Центру допомоги АТО і ГО «Координаційний центр допомоги учасникам АТО».

Кортеж із тілом загиблого провели до виїзду з Луцька в напрямку Нововолинська у супроводі поліції й активістів. Військовий комісар Нововолинського об’єднаного військового комісаріату, підполковник Олександр Плужник повідомив, що, згідно із медичними висновками, наданими військовому комісаріату, боєць отримав травматичний крововилив у мозок внаслідок інциденту, який трапився 25 січня 2016 року. Подробиці трагедії не розголошують у зв’язку зі слідством.

Помер Петро Мороз наступного дня, 26 січня в одному із медичних закладів Попасної.

Нагадаємо, прощання з бійцем відбудеться у Нововолинську за адресою:

5-й мікрорайон, 26 будинок. О 12:30 процесія відправиться до Свято-Михайлівського храму (проспект Степана Бандери, 72), де о 13:00 відбудеться чин похорону.

Поховають бійця на цвинтарі поблизу 2-ої шахти Нововолинська.

Фото журналістів ВАРу