Луцький комуніст Олександр Конанович виступив у столиці із закликами взяти владу силою, а теперішню називав фашистською, - пише БУГ.

«Хочу звернутися до міліції і СБУ: через рік ви самі будете їх носити (ред. червоні стрічки). Рівно через рік в 2017 році ви їх понесете і гордо з прапором начальник поліції піде по цій вулиці», – заявляє комуніст.

Він також підходив до представників правоохоронних органів і роздавав червоні стрічки із комуністичною символікою.

Як наголошує видання, волинян вже неоднорозаво цікавило, коли такими заявами займуться правоохоронні органи.

До слова, раніше повідомлялялося, що завдяки Апеляційному суду Волині братів-Кононовичів таки випроторять з аспірантури.

Брати Олександр і Михайло Кононовичі, як палкі прихильники комуністичних ідей, неодноразово бували на сході України для підтримки терористів та розповідали російським телеканалам про «київську хунту». За таку «ідейну позицію» Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки виключив обох Кононовичів зі складу аспірантів СНУ. Вони оскаржили своє виключення в суді, і спершу виграли справу. Однак уже юристи Східноєвропейського національного університету оскаржили рішення суду І інстанції, оскільки переконані, що рішення про виключення братів Кононовичів з аспірантури було правомірним.