Напередодні виборів на посаду голови Любешівської об’єднаної територіальної громади, Любешівському селищному голові Василю Корцю, який балотується від УКРОПу, стало відомо з власних джерел, що проти нього готується провокація.

Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Мене попередили: з 20 по 29 жовтня готується організація дорожньо-транспортної пригоди за моєї участі. Головна мета – звинуватити мене у виникненні аварії та у результаті «вибити» мене з передвиборного процесу», – каже Василь Корець.

Окрім того, за словами Василя Трохимовича, психологічний тиск здійснюють і на членів його сім’ї – сина, який має власну справу, та дружину, яка працює у пенсійному фонді.

Нагадаємо, до складу Любешівської ОТГ увійде 16 сільських рад, а це практично весь район. Головні претенденти на посаду голови – Любешівський селищний голова Василь Корець та голова Любешівської райдержадміністрації Олег Кух. Незважаючи на те, що Кух – представник БПП і у 2015 році став депутатом облради саме від цієї партії, балотується на голову ОТГ він шляхом самовисування. Та знехтував пан Олег прапорами «Солідарності» лише для загалу, адже на його підтримку активно «включили» адмінресурс.

Джерела УКРОПу повідомляють, що працівників лісгоспів, соціальних служб у робочий час ознайомлюють з інформацією щодо «правильного» кандидата Олега Куха. Після лікбезу людей змушують ставити підпис, який засвідчує, що вони голосуватимуть саме за Куха.

Також, за інформацією місцевих, у Любешівському районі представники БПП почали платити за голоси виборців. Ціна за 1 голос – 200 гривень, повідомляють в прес-службі.