Лучанин зняв на відео, як у гіпермаркеті «ТамТам» продають зіпсований товар, на продуктах харчування закривають строки придатності і не ввічливо спілкуються з клієнтами.

Про це у своєму відеоблозі показав користувач Youtube Mike Verpuchinskiy.

«Тут - порушення на порушенні. Я був у різних країнах і такого ніде не бачив», - розповідає клієнт.

Чоловік каже, що прийшов у магазин, аби придбати чіпси. Однак при купівлі товару виникла проблема – строк придатності був прихований магнітною кліпсою.

Клієнт залишив повідомлення у книзі відгуків та попросив його повідомити про вирішення проблеми.

Зауважимо, що, відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» ст.7, продаж таких товарів заборонено: «Продаж товарів, на яких строк придатності не зазначено або зазначено з порушенням, а також товарів, строк придатності яких минув, забороняється».

Через два тижні чоловік повернувся у магазин, аби побачити, чи проблему вирішили. Однак, товар продавали надалі з порушенням.

Чоловік попросив, аби компетентний працівник пояснив ситуацію. У відповідь клієнту почали грубіянити, вимагати припинити відеозйомку, або викличуть поліцію.

Проблему ніхто не збирався вирішувати, натомість, по черзі підходили різні працівники гіпермаркету, охоронники й просили розказати ще раз про проблему.

Насамкінець, підійшов працівник Андрій, який запевнив, що питання вирішить.

До слова, у той момент також прийшла жінка, якій продали «сьогоднішній» скислий салат. Як це було, дивіться на відео: