Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко зробив російському боксеру Миколі Валуєву ще одну пропозицію - заплатити за бій з ним $2,5 мільйона.

"Я надаю шанс Миколі виграти найпрестижніший чемпіонський пояс у світі - яким свого часу володіли Мохаммед Алі, Майк Тайсон, Леннокс Льюїс. До того ж плата за це 2,5 мільйона доларів. Це остання ціна. І повірте, це дуже великі гроші - навіть за чемпіонськими мірками. Якщо його не влаштовує ця сума, ми виходимо з перемовного процесу", - сказав В.Кличко, якого цитує "Чемпіон".

Українець також наголосив, що М.Валуєв розуміє, що дві поразки поспіль фактично означатимуть для нього закінчення кар\'єри. "Тому Микола вирішив зрубати "пенсійні" гроші - максимальні в його кар\'єрі", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше В.Кличко запропонував М.Валуєву $2 млн. за їхній спільний поєдинок. Однак перемовини не мали успіху і Бернд Бенте, менеджер В.Кличка, заявив, що перемовини про проведення поєдинку зайшли у глухий кут і були припинені, повідомляє news.liga.net.