Російський боксер-суперважковаговик Олександр Повєткін, який 13 березня в Берліні вийде на ринг проти мексиканця Хав\'єра Мори, впевнений у перемозі над суперником, наводить думку олімпійського чемпіона промоутерська компанія "Зауерланд Івент". 

"Я виграють цей поєдинок і доведу, що готовий до (чемпіонського) бою з Володимиром Кличком, - наводить прес-служба компанії слова Повєткіна, який виграв на професійному рингу всі 18 своїх поєдинків. - Я вважаю себе фаворитом в майбутньому бою: зрештою, у мене за плечима велика аматорська кар\'єра, а також перший номер світового рейтингу (за версією IBF) ".

Поєдинок проти кращого на даний момент мексиканського суперважкоатлета стане для росіянина другого під керівництвом знаменитого американського тренера Тедді Атласу. "Я з нетерпінням чекаю поєдинку в Берліні, - сказав боксер. - Хочу показати, що я удосконалив свій стиль. Розучив з Тедді Атласом нові прийоми, але вони вимагають" обкатки "на рингу", повідомляють РІА Новини.

Американець заявив, що готує Повєткіна стати кращим важковаговиком світу, намагаючись "по-максимуму використовувати його потенціал". "Ми працюємо над багатьма речами. Щодня вчимо який-небудь новий елемент. І я бачу, як спалахують його очі", - розповів про свого підопічного Атлас.