Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія надіслав у партійний чат повідомлення про те, що нардеп Микола Тищенко отримав ножове поранення на окрузі № 87 в Івано-Франківській області.

Читайте також: "Проросійські б**ді": Арахамія потрапив у скандал із фракцією в Раді (фото)

Про це повідомив анонімний телеграм-канал "Темний лицар", передає "Страна".

"Повідомлення у нашому офіційному чаті: Колеги, надійшла інформація, що наш колега Микола Тищенко був поранений на 87-ій дільниці, попередньо – ножове, надається допомога", – йдеться в публікації.

 

Журналісти зв’язалися з прессекретарем Миколи Тищенка, однак вона не підтвердила і не спростувала інформацію про поранення депутата.

"Поки ніяких коментарів", – повідомила представник нардепа.

Також нічого не знали про можливий напад на Тищенка і в мерії Івано-Франківська.

Пізніше керівник пресслужби фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук заявила, що повідомлення про поранення Тищенка – фейк.

Через деякий час "Темний лицар" повідомив, що Арахамія навмисно надіслав у партійний чат неправдиве повідомлення про поранення Тищенка, щоб з’ясувати, хто зливає інформацію анонімному телеграм-каналу.

"Дебіли у нашій фракції за ступенем розумової відсталості перевершили самі себе. Після того, як Арахамія кинув в чат фракції повідомлення про ножове поранення Тищенка, і нашої публікації – той же Арахамія заявив, що це була перевірка "хто зливає інформацію в телеграм-канали". Знайшов хто, дебіл?" – обурилися автори посту.

 

За даними журналістки Соні Кошкіної, депутатам пізніше повідомили, що "операція" з виявлення інформатора "Темного лицаря" пройшла успішно, глава фракції Давид Арахамія озвучить ім’я людини, яка стоїть за публікаціями в телеграм-каналі, на найближчому засіданні фракції.

Ситуацію з фейковий нападом на Тищенка прокоментував телеграм-канал "Політика Країни".

"Феєрична історія з нібито ножовим пораненням нардепа Тищенко на 87-му окрузі. Цю інформацію з посиланням на офіційний чат "слуг" повідомив телеграм-канал "Темний лицар". Пізніше з’ясувалося, що це фейк і Тищенка ніхто не різав. При цьому, нібито запустив фейк в чат власноруч Арахамія, щоб з’ясувати, хто зливає інформацію "Темному лицареві". Якщо це дійсно так, то задум Арахамії незрозумілий. Цю інформацію міг злити хто завгодно (і кому завгодно) з десятків людей, які це повідомлення прочитали. Хоча, нічому з того, що відбувається у фракції СН, вже ніхто не дивується ", – йдеться в публікації.

Читайте також: "Коля, бл*дь, де ти був?" Арахамія облаяв Тищенка у Раді (курйозне відео)

Нагадаємо, у лютому минулого року глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що за телеграм-каналом "Темний лицар" можуть стояти нардепи Олександр Дубінський і Максим Бужанський.

1 лютого цього року нардепа Дубінського виключили з фракції "Слуга народу" в зв’язку із введенням Мін’юстом США санкцій щодо нього. 15 березня його виключили з партії.

Відзначимо, що сьогодні делегація депутатів "Слуги народу" на чолі з Арахамією і главою партії Олександром Корнієнком знаходиться в Івано-Франківській області. Там вони підтримують кандидата від своєї партії на довиборах в Раду по 87 окрузі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook