У дорожньо-транспортній пригоді на Житомирщині загинув талановитий лікар-педіатр Лиштва Олександр Григорович.

Читайте також: У Луцькому районі вантажівка на смерть збила жінку (фото)

Передає «Це моя Україна» з посиланням на місцеве видання «Коростень сьогодні».

ДТП трапилась 24 травня, на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» у районі села Зубівщина Коростенського району, вдень. Зіштовхнулись вантажівка Volvo та легковик «ВАЗ», керманич легковика загинув.

«Так, на автодорозі М-07 відбулося зіткнення транспортного засобу Volvo з напівпричепом під керуванням водія, 1962 року народження, та автомобіля ВАЗ 2107, за кермом якого, за попередньою інформацією, був чоловік 1960 року народження. Водій ВАЗ загинув», – повідомила пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Повідомляється, що у згаданій ДТП загинув лікар-педіатр комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги «Коростенської міської ради» Лиштва Олександр Григорович.

Читайте також: Розносився запах горілого людського м'яса: на трасі внаслідок зіткнення вибухнули і загорілися фура та легковик (фото)

Довідково: Лиштва Олександр Григорович закінчив у 1984 році Вінницький державний медичний інститут за спеціальністю «Педіатрія». Працював педіатром, лікарем дитячого відділення. 1991-1993 роки – завідувач дитячої поліклініки залізничної лікарні міста Коростень. 1993-2006 роки – лікар дитячого відділення залізничної лікарні м. Коростень. З 2006 року працював у Коростенській ЦМЛ лікарем-педіатром у дитячій поліклініці. До теперішнього часу працював на філії центру ПМСД КМР по вулиці Ш.-Алейхема, 102 лікарем-педіатром. Загальний стаж роботи – 37 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook