Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко повідомив про вихід скандального народного депутата Ігоря Мосійчука зі складу політсили.

Читайте також: "Він має здохнути, я його вб'ю", – нардеп Мосійчук накинувся на політолога (відео)

"Сьогодні вранці у мене була розмова з Ігорем Мосійчуком, він заявив мені про те, що він подає заяву про вихід з "Радикальної партії". Я вітаю це його рішення: баба з возу – кобилі легше", – сказав Ляшко в ефірі телеканалу NewsOne.

"Хочу повідомити всіх про свій вихід з лав "Радикальної партії" Олега Ляшка.

Це було нелегке, добре виважене рішення, яке я був змушений ухвалити. Серйозні ідеологічні розбіжності тягли за собою конфлікти з окремими членами команди. Я не можу іти всупереч власних переконань, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, попри всі розбіжності, глибоко поважаю.

Читайте також: "Переосмисліть і не обманюйте!": ведуча 1+1 емоційно закликала "старих" політиків зрозуміти причину поразки на виборах

Щиро вдячний за роки плідної співпраці і лідеру партії Олегу Ляшку, і кожному члену команди: від народних депутатів до простих агітаторів. Не маю, а ні підстав, а ні бажання для будь-якої ворожнечі, чи протистояння. Іду з повагою і вдячністю, та обіцяю, що яка б не склалась ситуація в країні і політиці, ніколи не скажу злого слова на адресу партії і її представників. Це моя данина нашому, спільно пройденому, шляху.

Ні з ким не прощаюсь, і не збираюсь на відпочинок. Нині Україна, як ніколи, потребує тих, хто готовий боротись за її майбутнє. Як саме це буду робити я, багато в чому залежить від стану мого здоров’я. У будь-якому випадку не полишу громадської і журналістської діяльності, та сподіваюсь, що Бог дасть сил продовжити і політичну діяльність. Наразі визначаюсь, щодо подальших дій. Як тільки ухвалю конкретне рішення – повідомлю громадськість і ЗМІ", – прокоментував свій відхід з партії Мосійчук у facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook