Увечері неділі, 29 березня, в аеропорт "Бориспіль" прилетів літак із евакуйованими з В'єтнаму українцями. За карантинними правилами через поширення нового коронавірусу COVID-19, що діють у державі, вони мали пройти температурний скрінінг та підписати документи щодо 14-денної самоізоляції. Проте піти на обсервацію вони відмовлялися. 

Читайте також: В Україні затвердили обов'язкову обсервацію: що відомо

Пасажирам заблокували двері в аеропорту, але вони щосили намагалися їх відкрити і врешті їм це вдалося. 

Зокрема, Yura Voskoboynik опублікував відео, на якому видно, як українці проривались крізь охорону та поводили себе неадекватно.

"Ні, я звичайно довго терпів, щоб не писати пост про уродів, які нехтують самоізоляцією після прибуття із закордону, але сьогодні відбувся просто піз!?#%!!!

Один урод вирішив з самого трапу літака зняти відео, яке продовжив знімати в терміналі аеропорту Бориспіль!

Вихвалявся, як вони "прорвали оборону НацГвардії", на відео можна побачити, як люди просто штовхають епідеміологів в захисних костюмах та юрбою вибігають на вулицю! Відмовляючись підписувати документи про добровільну 14-денну самоізоляцію.

І в кінці відео, автор радісно вітає Україну словами – "їб%#а Україна"!

Просто немає слів. Коли інші сидять вдома. Виділяють мільйони доларів для забезпечення наших лікарень всім необхідним, такі виродки просто все зводять нанівець.

Читайте також: Українці, які прибули з В'єтнаму, відмовляються від обсервації і вириваються додому (відео)

Немає слів, одні емоції...", – емоційно зазначив чоловік.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook