Донька 68-річного чоловіка з Тернопільщини, котрого вбив коронавірус, Анна Поліщук розповіла, що тепер на недугу захворіла її 12-річна донька, а знайомі та сусіди перестали спілкуватися з її родиною.

Читайте також: "Тіло батька винесли з лікарні у мішку і зачинили двері", – дочка розповіла, як забирали померлого від коронавірусу

Про це вона розказала у інтерв’ю виданню teren.in.ua.

Жінка розповіла, що вона з родиною мешкає у м. Кременці. Напередодні її 12-річна донька поїхала в гості у Монастириськ, де контактувала з дітьми її сестри. Анна Поліщук переконує, що її дитина не спілкувалась із покійним дідусем.

Наразі дівчинку терміново госпіталізували, а батьків відправили на самоізоляцію. Проте люди у місті влаштували родині справжній терор.

"Люди не розуміють ситуації. Телефонують нашим родичам, знайомим, кумам, випитують чи вони з нами контактували. Пишуть, що ми, нібито, були на похороні у тата. Хоча, як би це важко не було, з батьком я не поїхала попрощатися. Сусіди телефонують у поліцію та скаржаться, що ми виходимо на власне подвір’я без масок. Дзвонили й у міську раду повідомити, що мій чоловік ходить по магазинах міста, хоча це не так. Цей моральний тиск ледве не доводить до нервового зриву. Ми ні з ким абсолютно не контактуємо, адже розуміємо усю серйозність ситуації та усвідомлюємо свою відповідальність. Я втратила батька через цю хворобу, нікому не бажаю такого лиха", – розповіла жінка.

Читайте також: На Тернопільщині зафіксували перший випадок коронавірусу: захворів священник

Проте жінка додає, що є люди, які купують родині продукти навіть не вимагаючи за це грошей.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook