Скандальна "мільйонерка без вищої освіти" Катя Якимчук, більш відома широкому загалу під ніком tattingkate у соціальній мережі Іnstagram, розпочала розіграш дороговартісного автомобіля лише за підписку на її акаунт.

Читайте також: "Мільйонерка із нетрів": як луцька інста-блогерка дурила користувачів і заробила на "Porsche Cayenne" (фото)

Даний гівевей заполонив акаунти та сторіс наївних волинян, котрі розраховують на "халяву" від Каті Якимчук. 

"МЕНЕ ПРОСТО ПЕРЕПОВНЮЮТЬ ЕМОЦІЇ! Я не вірю, що кажу це, АЛЕ Я ПОДАРУЮ ЇЇ КОМУСЬ ІЗ ВАС!!!

Саменька!) без спонсорів!) ПРОСТО ЗА ТЕ, ЩО ВИ НА МЕНЕ ПІДПИСАНІ! мене відмовляли, але я цього ХОЧУ! ЯКА ВОНА КРУТА! Забереш її собі?) чи обереш 300.000грн?) все реально!!" − йдеться у дописі блогерки.

Читайте також: Луцька інстаблогерка спростувала звинувачення в обмані

Але не все так легко та гарно, як здається на перший погляд.

Луцька журналістка Катя Устимчук опублікувала декілька цікавих знімків, на яких видно, що "новенька крошка", яку розігрує блогерка, не така вже і новенька, і бита з усіх сторін.

За допомогою інтернету та соціальних мереж, стало відомо, що даний автомобіль Mazda СХ-5 2014 року випуску, добряче був розтрощений, ймовірно, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду у США. 

Також відомо з загальнодоступних ресурсів у мережі, транспортний засіб був зареєстрований спочатку у Рівненській області (ВК4404СК), а через три місяці перереєстрований на Волині (АС4873СО).

У даній базі також можна побачити VIN-код автомобіля, за допомогою якого, можна дізнатись все про автівку. 

Завдяки нескладним маніпуляціям у пошуковику, "вискочили" цікаві фото розбитого авто, яке розігрує блогерка.

Фото "новенької красотки" на старт

і

Що ж, знову черговий "розіграш" інста-блогерки і приз виявився обманом завдяки якому Катерина Якимчук набиває аудиторію своїх недалеких підписників, які ведуться на безкоштовний сир і згодом заробляє на цьому на рекламі, активно співпрацюючи із продавцями товарів. 

Працюючи за принципом "лох − не мамонт, лох не вимре" горе-благодійниця вводить в оману тисячі людей, які надіються на справедливість і чесність у виборі переможця, а Катя Якимчук кидає тінь на усю блогер-спільноту в цілому, адже серед блогерів більшість − порядних, які реально нагороджують незнайомих людей за співпрацю і виконання умов конкурсів.

Але із будь якого правила є винятки. Цим винятком і є волинянка Катя Якимчук, яка кинула вуз і навчання, коли зрозуміла, що легше жити, як Остап Бендер, котрий знав 400 порівняно чесних способів відбору грошей у населення, ніж працювати. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook