Дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждав мотоцикліст, трапилась у селі Липини на основному перехресті. 

Про це повідомляє ІА "Волинські Новини" з місця події.

Читайте також: На трасі Луцьк-Львів зіткнулись легковик та маршрутка з пасажирами: є загиблі

Так, ДТП трапилася сьогодні, 17 вересня, близько 9:30.

Як попередньо повідомили редакцію очевидці подій, на перехресті у Липинах за станом на 10:00 на місці автопригоди лежить перевернутий мотоцикл. Із допомогою спеціальної техніки змивають кров із проїжджої частини.

Інформацію підтвердили й у пресслужбі патрульної поліції Волинської області.

«Сьогодні близько 9-ї години у селі Липини трапилась ДТП за участю легкового автомобіля Toyota та мотоцикла. Унаслідок аварії одного потерпілого – водія мотоцикла швидка забрала у тяжкому стані. Наразі інформації щодо його стану у нас немає. Ведеться розслідування», - повідомили у поліції.

У коментарі ІА Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов розповів, що близько 9 години ранку у населеному пункті Липини трапилась ДТП, унаслідок якого мотоцикліст втрапив під колеса легкового автомобіля.

"Постраждалий перебуває у вкрай важкому стані. Його доставили до відділення інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні. Лікарі борються за його життя. Поки що жодної інформації про особу цього чоловіка у нас немає", – зазначив медик.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook