У школу села Немир Рожищенського району знаний на Волині та далеко за її межами волонтер і благодійник Сергій Балицький привіз бруківку, бордюри та цемент для облаштування відмостки. Місцеві жителі не могли приховати здивування від того, що допомога у ремонті освітнього закладу надійшла так швидко.

Читайте також: У Луцьку обрали нову громадську раду при міському голові

Наразі освітній заклад активно готують до початку нового навчального року. За словами директора школи Галини Нікітіної, у ньому здобувають освіту понад 30 учнів, цьогоріч очікують сім першачків та наступного року – ще стільки ж.

Сергія Балицького надто вразив стан відмостки навколо школи – через воду, яка збирається після дощу, фундамент освітнього закладу пішов тріщинами. Тому відразу попросив порахувати скільки потрібно матеріалів, аби навести лад. Сільські жителі ж згодилися самі взятися за ремонтні роботи. А ще підприємець готовий забезпечити школу необхідним для навчального процесу приладдям, яке волонтери "Серце патріота" спробують знайти у якості благодійної допомоги.

Читайте також: Як волиняни у Грушеві відзначили день села (фото)

"Безпека дітей – понад усе. Не можу залишитися байдужим до проблем цього села. Особливо хочеться допомогти дітям, які мають здобувати знання у комфортних умовах із відповідним навчальним обладнанням. Переконаний, варто зробити усе, що в наших силах, аби додати людям віри у власні сили і не згасити бажання розвивати село", – переконаний волонтер і депутат від "Укропу" Сергій Балицький. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter