Переможниця шоу "Холостяк 11" Анна Богдан відреагувала на скандальну бесіду Лесі Нікітюк та Михайла Заливако, де чоловік зізнається, що "в фіналі вибрав не ту дівчину". Після того, як хакери зламали Instagram ведучої, в соцмережі з'явилися скріни з Лесиних листувань.

Про це повідомляє Обозреватель.

Попри особисту переписку з Михайлом Анна вирішила прокоментував ситуацію на публіку і запевнила, що це все жарт. Свою реакцію дівчина опублікувала в Instagram-stories, де вона тримає Заливако за руку в авто.

"Друзі, я дуже рада, що ми з Мішею двоє адекватних і усвідомлених людей, які розуміють жарти і в загальному гумор. Так що, всім добра, любові і крутої п'ятниці", – прокоментувала дівчина.

Нагадаємо, після фінального випуску шоу "Холостяк" Богдан і Заливако все-таки залишилися разом. Так, пара з'їхалася через тиждень після закінчення реаліті.

Як виявилося, після прильоту до Києва вони почали шукати квартиру і через тиждень стали жити разом. Парі було складно ховатися ці місяці від публічності, але все ж їм вдалося це зробити вдома. Також вони відпоч Раніше користувачі мережі засипали Заливако гнівними коментарями про те, що чоловік нібито зробив помилковий вибір. Також багато хто був розчарований шоу "Холостяк".или вже в декількох країнах.