Троє неповнолітніх, після аварії на мотоциклі у Ковельському районі, перебувають у двох медичних закладах області, – розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік.

Читайте також: Дітей госпіталізували: повідомили деталі аварії на Волині, в якій загинув чоловік

Один з травмованих – у реанімації. У крові інших двох підлітків виявили алкоголь, пише Суспільне.

Аварія трапилася у ніч на 8 серпня на автодорозі між селами Жиричі та Прохід Ковельського району. Як розповіла інспекторка сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марина Балдич, за кермом мотоцикла був 15-річний житель Ковельського району. Хлопець виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем.

Внаслідок ДТП травмувалися водій та двоє пасажирів мотоцикла. Їм – 14 та 15 років. Одного з травмованих «швидка» доставила у Ковельську лікарню. Ще двох – до Ратнівської.

Зі слів лікарки-травматологині Ковельського медоб’єднання Орести Єдинак, у важкому стані був 15-річний пасажир. Нині він у відділенні інтенсивної терапії, хлопця прооперували. «Він вже при свідомості, його готують до переведення в травматологічне відділення», – розповіла лікарка.

Читайте також: У Луцьку зіткнулися ВАЗ та Skoda

Неповнолітні водій мотоцикла та його товариш, яких доставили до Ратнівської райлікарні були нетверезі. Про це Суспільному телефоном розповів заступник з медичної частини Володимир Колотюк. «За результатами освідування обоє були у стані алкогольного сп’яніння», – каже медик. Додає: в одного з хлопців діагностували закритий перелом лівого стегна, 9 серпня, його перевели в Ковельську лікарню. У Ратнівському медзакладі залишається ще один юнак, він нині у відділенні хірургії з діагнозом – «пошкодження м’яких тканин правої гомілки».

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook