У Києві в ніч на неділю було скоєно жорстокий напад на ветерана АТО, бійця 90-го батальйону Ігоря Панова з позивним "Хан" та його дружину, обоє перебувають у комі. Про це повідомляє волонтер Тетяна Грубенюк ("Руденька") у Facebook.

Читайте також: Українців вразив крик душі воїна: "Викопайте собі яму і живіть у ній, а люди стрілятимуть у вас із зброї"

"Сьогодні вночі у під’їзді власного будинку, на сходах між поверхами був знайдений Панов Ігор позивний "Хан" з дружиною… боєць легендарного 90-го батальйону. Знайдені без свідомості з проломленими головами", – зазначає волонтер.

"Їх доставили в 17 лікарню. Терміново були проведені операції обом. При трепанації черепа у Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Робили 16 переливань, Оксані трохи менше. Обоє знаходяться в комі і на апаратах штучної вентиляції".

За словами волонтера, подружжя знайшли сусіди. При цьому ніхто не чув ані сварок, ані криків.
"Били чимось дуже важким і з особливою жорстокістю", – додала вона.

Поліція наразі не повідомляє про цю подію.

Читайте також: За запитом РФ у Польщі затримали відомого ветерана АТО

Крім того, волонтерка зазначає, що наразі проводиться збір коштів та медикаментів.

"Станом на зараз на карту прийшло – 31 398 грн. Maryna Sokolova передала сьогодні налом 6000 грн. Витрачено: ліки для Хана: 7465,92 грн, для дружини: 2926,40 грн.

Списки отримуватиму кожен день, відразу закупляю і відношу в реанімацію і відразу звітуватиму!

Також потрібні донори з будь-якою групою крові! 

По Хану десь 35 донорів, по Оксані – 15 донорів. Здавати лише в Київському центрі крові за адресою – вул. Берлінського, 12 або вул. Пимоненко, 8.

Тел для довідки: 044-440-60-11. З понеділка по п’ятницю: з 8:00-14:00.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook