11 липня 2020 року на території Іваничівського району Волинської області в селах Старосілля, Павлівка, Радовичі Павлівської сільської ради та в селі Заставне Литовезької сільської ради пройшла страшна негода, зокрема, град, сильний вітер та дощ. Про це інформує Іваничівська РДА у Facebook.

Читайте також: На Волині села під загрозою затоплень (фото)

Стихія завдала збитків, як населенню, так і закладам соціальної сфери, а також сільському господарству. Зокрема, у селі Старосілля град пошкодив покрівлі житлових будинків, ФАПу, клубу, фасад в школі-садочоку, побив вікна та ринви, пошкодив автомобілі, знищив посіви та сільськогосподарські культури у громадян.
Відтак, сьогодні, 13 липня 2020 року, голова районної державної адміністрації Микола Смаль разом із заступником голови райдержадміністрації Ігорем П’ятохою, Павлівським сільським головою Андрієм Сапожником здійснили виїзд в с. Сторосілля, де оглянули наслідки негоди.

Слід зазначити, що комісія із представників Павлівської ОТГ здійснює подвірні обходи, під час яких члени комісії складають акти, встановлюють факти пошкодження майна та розмір збитків завданих стихією.

Читайте також: Синоптики попереджають про страшну негоду на Волині

Наразі вирішується питання компенсації збитків, а також проводиться робота з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook