Скандальний знімок Лізи Чаус з Кубком Ліги Чемпіонів УЄФА прокоментував рідний батько дівчинки – футболіст Костянтин Чаус. Він підтвердив, що його колишня дружина Катерина Чаус є сьогодні цивільною дружиною президента Федерації футболу України Андрія Павелка, з яким і проживає разом з донькою. При тому, історію зі скандальним фото дівчинки він назвав неприємною і пояснив, що фото було зроблено випадково.

Читайте також: Доньки президента ФФУ хизуються кубком Ліги чемпіонів

Про це інформують "УНН".

"Мені здається, що тут трохи "роздули з мухи слона". Наскільки я знаю, що там була досить-таки проста ситуація. Кубок везли, по-моєму, якщо я не помиляюся з ФФУ, і моя дочка опинилася в машині, і ця фотографія вийшла, ніби, випадково", – сказав він.

За його словами, йому не відомо про суворі правила УЄФА щодо поводження з футбольним трофеєм, і як би там не було, маленька дівчинка не могла заподіяти Кубку ніякої шкоди.

"І взагалі, це репліка, тобто Кубок несправжній. Оригінал привозять в день фіналу, перед нагородженням, його виносять на поле. А якщо чесно, то мені важко коментувати, тому що все це стосується моєї дитини. Я як подивився, що в соціальних мережах про неї пишуть, то у мене волосся дибки стало", – поділився переживаннями батько.

Костянтин Чаус також зазначив, Кубок УЄФА навряд чи перевозять без належної охорони, так як фінал ЛЧ, до якого сьогодні готується Київ, – це дійсно дуже значуща подія для всієї країни.

Читайте також: Ліга чемпіонів 2017/18: Результати жеребкування 1/2 фіналу

Нагадаємо, напередодні в мережу потрапила фотографія Лізи Чаус з Кубком УЄФА. На знімку дівчинка обіймала футбольний трофей, сидячи в автомобілі. Фото тут же облетіло всі ЗМІ і викликало бурю обурення футбольних фанатів і громадськості, в цілому.

 

У соціальних мережах "лаяли" Андрія Павелка за те, що той чинить з головним футбольним трофеєм в порушення всіх строгих регламентів УЄФА.

Регламент УЄФА свідчить, що і Кубок, і його точну копію не можна передавати третім особам, а тим більше заборонено використовувати в особистих цілях. Є також заборона і на використання Кубка спонсорами і партнерами Чемпіонату.

Сам Андрій Павелко прокоментувати "турне" Кубка не зміг. Єдине, що він заявив пресі: "Це все фейк".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter