Вчора у Бердичеві чоловік намагався згвалтувати жінку, поранив її, а потім поклав на залізничні рейки. Про це повідомляється у дописі на сторінці "Підслухано в Бердичеві" у Facebook, – пише УНІАН.

Читайте також: На Волині вночі вщент згорів автомобіль, припаркований біля будинку

Як зазначає сестра постраждалої, напад на дівчину трапився 15 лютого близько 18-ої години вечора неподалік місцевого вокзалу. Нападником виявився "чоловік близько 35-40 років, зріст близько 170 сантиметрів, середньої статури, одягнений в темну куртку, темні штани і шапку, з 3-денною неголеністю і легким перегаром".

Він вчинив напад на бердичівлянку, намагався її згвалтувати та вбити.

"Спочатку запитав, котра година, пройшов мимо, а потім наздогнав, напав з ножем зі спини, сказав закрити рот і роздягатися", – пише сестра постраждалої Софія. Також вона зазначає, що її сестра почала чинити опір. Після цього нападник завдав дівчині поранення в шию, а потім поклав на залізничні рейки.

Читайте також: Нападав на жінок з ножем: на Волині затримали грабіжника, який може бути причетним до зґвалтування (фото)

Жертва відштовхнула його ногами, порізавши собі руки, а він втік у бік вокзалу. У коментарях до цього допису жителі Бердичева зазначають, що такий випадок у місті трапився не вперше, отже, ймовірно, тут діє серійний гвалтівник. У поліції цю подію обіцяють прокоментувати пізніше.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook