Депутат Гіркополонківської ОТГ Віктор Симонович, якого разом із головою громади Ніною Симонович підозрюють у отримані хабаря, в апеляційній інстанції оскаржував запобіжний захід.

Читайте також: Голову Гіркополонківської ОТГ Ніну Симонович затримали на хабарі

Раніше Луцький міськрайонний суд ухвалив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці. Наразі, адвокати чоловіка подали апеляційну скаргу, аби скасувати ухвалу першої інстанції.

Нагадаємо, голову Гіркополонківської ОТГ Ніну Симонович, яка входить до складу партії БПП, разом з її чоловіком – депутатом сільської ради, який входить до складу земельної комісії, взяли на отриманні хабаря 8 липня 2019 року.

Також адвокати підозрюваного додали, що міра запобіжного заходу, яку обрав суд першої інстанції, необґрунтована. Поза їхніми словами, слідчі дії проводилися неналежним чином.

Натомість, сторона обвинувачення стверджує, що слідчі дії таки проводили.

Читайте також: Голову сільської ради на Волині "взяли" на чималому хабарі (фото)

Після словесних дебатів та перепалки між сторонами, колегія суддів постановила, щоби у зхадоволенні апеляційної скарги відмовити та залишити ухвалу Луцького міськрайонного суду у силі.

Віктору Симоновичу, який підозрюється в отриманні хабаря, заборонено залишати дім та необхідно прямувати за першої необхідності до органів, які проводять досудове розслідування.

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook