Чоловіку, який під час обрання міри запобіжного заходу втік із зали суду, загрожує до 10 років позбавлення волі. Про обставини втечі Суспільному розповіла спікерка Луцького міськрайонного суду Людмила Присяжнюк.

Читайте також: У Луцьку із зали суду намагався втекти затриманий (фото)

Згідно з ухвалою Луцького міськрайонного суду, втікач разом зі спільником обвинувачується в крадіжці, хуліганстві, розбої, незаконному поводженні зі зброєю та викраденні автомобіля, – розповіла суддя-спікерка Луцького міськрайонного суду Людмила Присяжнюк.

Орієнтовно об 11-й обвинувачений почувши від судді про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою вирвався від конвоїра та втік із зали суду, а потім і з приміщення на вулицю.

"Він відірвався від особи, яка його тримала у приміщення суду. Однак, судовою охороною нашого суду його було затримано на вулиці та передано відповідній службі", – каже Людмила Присяжнюк.

Як йдеться в одній з ухвал суду під головуванням судді Ігоря Ясельського, за попередньо вчинені злочини обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі. Яка відповідальність за втечу чекає на чоловіка вирішуватиме суд.

Читайте також: Зізнався у скоєному: зловмиснику, який зґвалтував дівчину в парку Луцька обрали запобіжний захід

За коментарем Суспільне звернулося до речниці територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Євгенії Ковтун. Чому судові охоронці випустили обвинуваченого з приміщення суду обіцяла прокоментувати згодом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook