Народний депутат України Антон Поляков розповів про заробітну плату члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка. Про це нардеп написав у своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Уряд призначив нового виконувача обов'язків глави "Укрзалізниці"

"Невже головна мета в житті "збитого льотчика" Сергія Лещенко придумувати проти мене фейки і обманювати людей? Другий тиждень він не відходить від калькулятора і вважає скільки часу витрачено на підготовку правок до антибанківські закону. Математик з Сергія поганий, тому допоможемо йому вирішити задачку підвищеної складності", – пише нардеп.

Зі слів Полякова, Лещенко будучи членом наглядової ради "Укрзалізниці" отримує зарплату 332 тисячі гривень на місяць.

"У рік – 4 мільйони гривень. За договором Сергій працює аж 30 днів на рік. В середньому виходить 2 робочих дні на місяць. На тлі кризи, послуги цього "спостерігача" Лещенко коштують українським платникам податків аж 16,5 тисячі гривень в годину. Так, за одну годину Сергій отримує приблизно 10 мінімальних пенсій", – зазначає Поляков.

Читайте також: На зарплату 160 тисяч: міністр інфраструктури Криклій призначив свою коханку членом наглядової ради "Укрзалізниці"

Депутат цікавиться, чи потрібно державі утримувати Лещенка – людину з низькою соціальною відповідальністю і "VIP-ескортніка" інтересів Сороса?

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook