10 липня у Волинській ОДА відбулося застілля. Що святкували чиновники – невідомо: чи то візит президента, який відбувся напередодні, чи то проводжали звільнених Тетяну Щербак та Еміля Мікаїлова.

Читайте також: У Волинській ОДА – гучні звільнення: вакантні посади заступника та радника голови, – ЗМІ

Про це пише ІА Волинські новини з посиланням на ТРК Аверс.

Проте, як стверджують журналісти телеканалу, цього дня рядові службовці облдержадміністрації мали нагоду побачити, як на робочому місці відпочиває їхнє керівництво.

Знімальна група не встигла до столу, проте зустріла керівника апарату волинської ОДА Юрія Судакова, який саме виходив з кабінету голови Юрія Погуляйка.

Спілкування з чиновником стало для журналістів справжнім квестом.

Читайте також: Голова Волинської ОДА влаштував перепалку з журналісткою, а президент його зупинив

Нагадаємо, під час робочого візиту на Волинь Президента України Володимира Зеленського виникла перепалка між Юрієм Погуляйком та журналісткою. 

Журналістка задала питання Главі держави, чому на Волині донецькі фірми на тендерах по ремонту доріг витісняють обласний автодор. Голова Волинської ОДА перебив журналістку, заявивши, що "це провокаційний канал", проте Володимир Зеленський перебив його, вислухав питання та пояснив, що в пріорітеті швидке та якісне будівництво доріг. Погуляйко знову спробував кинути репліку, але президент його зупинив.

Детальніше – у сюжеті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook