14 квітня о 14:00 Петро Порошенко організовує дебати. Щоправда, незрозуміло проти кого, адже опонент Володимир Зеленський заявив, що дебати пройдуть 19 квітня, як написано і в законі (остання п'ятниця перед днем голосування).

Читайте також: Порошенко і Зеленський влаштували перепалку у прямому ефірі (Відео)

Відтак акція чинного президента носитиме суто агітаційний характер для свого електорату.

Як пройдуть дебати Порошенка?

На НСК "Олімпійський" будуть звезені люди, орієнтовно ті самі, які були на його останньому мітингу в Києві. Це здебільшого бюджетники. З інших міст людей везти не будуть, адже це дорого.

Читайте також: У Порошенка назвали час дебатів із Зеленським

"Для красивої телевізійної картинки досить буде заповнити пару нижніх ярусів. Везти 70 тисяч чоловік на всі 80 секторів, щоб дати повну присутність, ніхто не збирається. Це 7-8 мільйонів гривень. Ви що? Там 3 тисячі місць в бізнес-зоні, прогнозую, що більше людей і не буде. 

Обговорювалися варіанти просто прийти, показати, що суперник знову злякався, дати прес-брифінг для ЗМІ та піти. Сам Порошенко хоче виступити перед прихильниками з промовою, як і на Софіївській площі. Були ідеї знову покликати Роговцеву, Плач Єремії та інших лідерів думок. Поки йдуть дискусії", – розповів один з нардепів від БПП у коментарі порталу Страна.ua.

Більш того, за його словами, в штабі ще немає однозначного розуміння, як взагалі буде проходити захід.

Водночас у соцмережах розповсюджувались заклики прийти до НСК "Олімпійський", аби підтримати Петра Порошенка та подякувати йому за досягнення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook