У Ратнівському районі через ремонтні роботи на газових мережах кілька сіл залишаться без газу.

Читайте також: Газ для населення подешевшає: коли і на скільки

Про це повідомляється на сайті АТ "Волиньгаз".

Із 9:00 год. 9 вересня по 17:00 год.13 вересня фахівці тимчасово припинили газопостачання у селах Самари-Оріхові та Березники Ратнівського району. Відновлення газопостачання 276 клієнтам відбудеться 13 вересня 2019 року за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

11-12 вересня фахівці АТ "Волиньгаз" запланували ремонтні роботи на газових мережах у селі Якуші цього ж району. Відновлення газопостачання 143 споживачам відбудеться 12 серпня 2019 року за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

На 12-13 вересня запланували ремонтні роботи  на газових мережах у селах Датинь та Запілля. В населених пунктах буде припинено газопостачання: 12 вересня о 09:00 год. до 17:00 год. 13 вересня. Відновлення газопостачання 210 споживачам відбудеться 13 серпня 2019 року за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Під час робіт буде виконано комплексне приладове обстеження розподільних газопроводів, підземних газопроводів-вводів та перевірка щільності внутрішньобудинкової системи газопостачання житлових будинків. Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook