Сьогодні в Луцьку відбулися скорботні заходи, приурочені до Дня Гідності та Свободи.

Читайте також: Зеленський з дружиною вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні (фото)

Схиляли голови і приносили квіти до пам’ятного фотостенду "Герої Небесної Сотні - Загинули за Єдність України" на Театральному майдані міста Луцька у четвер, 21 листопада.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Участь у заходах взяв т.в.о. голови облдержадміністрації Олександр Киричук, голова обласної ради Ірина Вахович, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, учасники Революції Гідності, родини загиблих Героїв Небесної Сотні, волонтери, учасники АТО/ООС, представники військових частин, студентської та учнівської молоді.

Читайте також: "Стоїмо один за одного": Зеленський звернувся до українців у День Гідності та Свободи (відео)

На Театральному майдані представники влади та громадськості поклали квіти до пам’ятного стенду "Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України" та пам’ятника "Волинські Герої Небесної Сотні" на меморіальному комплексі "Вічна Слава". Потому, увазі присутніх була представлена художня композиція з символічною назвою "З Україною у серці", що проходила у Палаці культури міста Луцька.

Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих волинян – учасників Революції Гідності та військовослужбовців Збройних Сил України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook