Скандальний депутат нелегітимної Держдуми Росії від фракції КПРФ, українофоб Леонід Калашников заразився коронавірусом.

Читайте також: Москва вимагає пустити гумконвой до Києва, аби врятувати Києво-Печерську лавру

Як повідомляє РБК, він сам підтвердив цей факт. Зараз 59-річний голова комітету Держдуми РФ у справах СНД перебуває у лікарні. За даними Telegram-каналу НТВ, у нього висока температура, але до апарату ШВЛ пацієнта поки не підключають.

"У мене двостороннє запалення легенів, викликане коронавірусом", – розповів Калашников.

За словами російського політика, два тижні тому інфекцію виявили у його водія. "Я сидів на карантині, а в понеділок ось виявилися симптоми", – зазначив Калашников, запевнивши, що ні з ким не контактував під час карантину.

Читайте також: Українських немовлят катували та знущалися для зйомок російського фільму

Крім того, як пише Telegram-канал Mash, COVID-19 вдалося не одразу діагностувати у одіозного російського депутата. З його слів стало відомо, що щойно він дізнався про зараження особистого водія, то одразу самоізолювався і зробив кілька тестів. Всі вони дали негативний результат. Але 20 квітня Калашников вирішив підстрахуватися і пройти комп'ютерну томограму. Саме вона підтвердила коронавірус і двосторонню пневмонію.

Важливо зауважити, що депутат нелегітимної Держдуми міг заразити також своїх колег і пропагандистів програми "60 хвилин" Ольгу Скабеєву та Євгена Попова, де він виступав на днях.

Нагадаємо, що Калашников є частим гостем в пропагандистських передачах Кремля. Там він зазвичай виступає з агресивною антиукраїнською риторикою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook