На польському-українському кордоні утворились великі черги автомобілів та автобусів. Про це Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомляє у Facebook.

Читайте також: Українці, через кілометрові черги на кордоні, декілька діб не можуть потрапити до Польщі

"У переддень зимових свят спостерігається прогнозоване збільшення транспортного потоку через пункти пропуску на кордоні та ускладнення руху на українсько-польській ділянці", – йдеться у повідомленні.

Найбільша кількість автомобілів та автобусів очікує на оформлення перед пунктами пропуску "Краківець-Корчова" та "Шегині-Медика". Основною причиною такого накопичення є те, що наші співвітчизники, які працюють та навчаються за кордоном, або виїжджали з приватною метою, намагаються встигнути до початку свят повернутися додому.

Читайте також: "Італійська забастовка": Нефьодов пояснив причину довжелезних черг на волинській митниці

Прикордонники вживають усіх заходів щодо забезпечення ритмічного пропуску. На даний час пункти пропуску з української сторони працюють в 1,5-2 рази більше своєї проєктної пропускної спроможності. Зокрема, через ППр "Шегині" за добу пропущено 2 784 транспортні засоби та 23 387 осіб, через ППр "Краківець" прослідувало 3 366 одиниць автотранспорту та 16 165 пасажирів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook