18 жовтня Нацрада з телебачення та радіомовлення раптово вирішила не розглядати справу каналу NewsOne, який українці вже прозвали "рупором Кремля". Відзначимо, Національна рада безпосередньо підпорядкована президенту України Петру Порошенку.

Читайте також: Нацрада взялась за канал Медведчука

Цікаво, що минулого тижня Рада національної безпеки і оборони (РНБОУ) так само раптово вирішила не розглядати постанову Верховної Ради про введення санкцій проти NewsOne, інформує журналіст 1+1 Олександр Дубінський.

В підсумку виходить, що і Нацрада і РНБОУ вважають, що кум Володимира Путіна, тобто Віктор Медведчук, не має ніякого відношення до Кремля. 

Читайте також: В ефірі NewsOne виник скандал через відмову ведучої перейти на українську мову

Складається абсурдна ситуація: нібито колишні співвласники каналу – Мураєв і Рабинович – мали відношення до Кремля, тимчасовий екс-керівник каналу Портнов – має відношення до Кремля, а Медведчук, який відмовляється називати Росію агресором (це було однією з претензій депутата Найєма до каналу) – не має відношення до Кремля.

"Це чергова констатація очевидного факту: Порошенко і його команда домовилися з Кремлем про підтримку на виборах. І в цих цілях передали куму Путіна два ключових інформаційних канали – 112 і NewsOne", – підкреслює Олександр Дубінський.

Варто звернути увагу, як змінилася інформаційна політика 112 і NewsOne за останні тижні. Президент Птро Порошенко на каналах кума Путіна подається в образі "лідера нації", а автокефалію називають його великою перемогою. Цей факт лиш доводить, що Порошенко домовився з Кремлем про підтримку на майбутніх виборах. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter