Екснардеп Володимир Парасюк і колишній голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін поскандалили в прямому ефірі під час обговорення Революції гідності.

Читайте також: "Когось побив, когось зґвалтував", – скандальний Добкін висловив підтримку "Беркуту", який розстрілював людей на Майдані

Добкін нецензурно вилаяв Парасюка, який є учасником Євромайдану, пише Gazeta.ua.

Парасюку поставили запитання, чи правильно він зробив, коли звернувся до людей зі сцени на Майдані, чи задоволений результатами Майдану, станом економіки, рівнем корупції та територіальними втратами. У відповідь він звернувся до ведучої, висловивши здивування деякими гостями в студії.

"Я шокований в першу чергу від того, що якщо ви говорите про Революцію гідності, пані Наталя, не можна в студію запрошувати українофобів і корупціонерів. Тому що Революція гідності – це велика сторінка в історії України, в якій загинули люди", – сказав він.

У цей момент Добкін почав говорити паралельно з Парасюком.

"Да ладно, звичайно ж, велика сторінка".

"Пане Добкін, я вам хочу нагадати, що таке РПГ", – сказав Парасюк.

Читайте також: Скандальний ексрегіонал Добкін закликав повісити Порошенка та багатьох інших українських політиків (відео)

"Ти собі нагадай, що ти мені нагадуєш. Чуєш ти, бл*ть. У Верховній Раді очі опускав, а тут вже, бл*ть, нагадувати почав".

Увага! Нецензурна лексика!

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook