Колишній народний обранець осоромився, звинувативши ЗМІ в тому, в чому винен сам.

Читайте також: Скандальний ексрегіонал Добкін похвалив Росію за окупацію Криму (відео)

Днями екс–депутат Михайло Добкін поділився у себе на сторінці у Facebook скріном з новиною з "Української правди", текст якої переривався вельми пікантною контекстною рекламою.

Добкін не забув ще раз звинуватити ЗМІ в некомпетентності і заявив, що для видання "УП" "немає заборонених тем" – мовляв, за гроші поставлять, що завгодно.

"Ось за що мені подобається "Українська правда", так це за оперативність і об’єктивність! І ще. Для редакції немає заборонених тем і немає реклами, яку вони не розмістили б за гроші. Втім, розміщення матеріалів це теж стосується", – написав Добкін.

У коментарях під цим постом експерт в digital-медіа Максим Саваневський повідомив, що поява контекстної реклами залежить не від "УП", а від тих запитів в Google, які робив сам же Добкін.

Читайте також: Волинська птахоферма колишнього регіонала Добкіна потрапила під фінансові санкції

"Це дуже смішно. Добкін вирішив наїхати на "УП", що та така безпринципна, що розміщує будь-яку рекламу, навіть про збільшення статевих органів. Бідолаха Добкін не знає, що це реклама не "УП", а Google adwords, і те, що бачить Добкін в рекламі – це пов’язано з його попередніми діями в онлайні. Ймовірно, Добкін щось шукав на цю тему", – зазначив Саваневський на своїй сторінці в Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook