Дочка керівниці волинської державної судової адміністрації Наталії Коцирій навчається в одному з найдорожчих вишів світу. В філії американського університету, який знаходиться у Катарі. Країна Катар славиться тим, що входить у топ найдорожчих нашої планети. Навчання в університеті обходиться у 60 тисяч доларів за окремий період. А все решта – страшно й уявити, бо 20-річна студентка, судячи з її інстаграму, ні в чому собі не відмовляє. Ані у сумочках світових дизайнерів, ані у розкішних ресторанах, яхтах та подорожах. За її сторінками у соціальних мережах можна вивчати географію світу. Але виникає одне питання – за які гроші така розкіш. При всіх розрахунках ані мама, ані тато дозволити собі такої розкоші не зможуть, навіть якщо віддадуть усі свої заощадження. А ще незрозуміло, чому мама забрала з декларації мажорну студентку.

Читайте також: Як Луцькі двори перетворюються на європейські

Наталія Коцирій – керівниця Волинської державної судової адміністрації. Якщо коротко окреслити роботу пані Коцирій, це будівництво і тендери. Вона курувала спорудження прекрасного судового приміщення.

А ще засвітилася у тендерному скандалі. Обвинувачували у тому, що Наталія Коцирій пролобіювала окрему фірми у тендері на закупівлю комп’ютерної техніки. При цьому, відхиливши підприємства, які пропонували вигіднішу пропозицію.

Олександра Коцирій – вчиться у найдорожчій країні світу. У Катарі! Двері у світ для Олександри Коцирій відкрилися ще чотири роки тому, коли дівчина була школяркою. Спочатку вона в рамках програми "Флекс" потрапила до Америки. А потім вирішила підкорити й інші вершини. Розпочала з маленького – вступила у СНУ імені Лесі Українки на романо-германську філологію.

Читайте також: У Ківерцях – скандал через закриття єдиної музичної школи

Американські виші заробляють у Катарі мільйони доларів. Суми, які університети отримують у цій країні непристойно великі, на стільки, що адміністрація навчальних закладів неохоче про це розповідає. У 2016 році Вашингтон пост надіслав запити в американські виші, які повідкривали філії у Катарі. 6 університетів за рік отримали 400 мільйонів доларів.

Наталія Коцирій щиро пишається дочкою. Чому б і ні. Дівчина вундеркінд. Виграла грант-стипендію у найдорожчому у світі університеті, і тепер живе у найдорожчій у світі країні.

Все це звичайно прекрасно, але поцікавившись стипендіями у Катарі, ми дізнаємося, планують впровадити лише у 2019 році. А Олександра Коцирій навчається там уже 2 роки. Тому гроші за навчання, схоже, таки з особистої кишені ось тільки з чиєї і де можна взяти такі гроші? Це ж потрібно бути мільйонером. Наталія Коцирій каже, що дівчина сама себе забезпечує.

Керівниця волинської судової адміністрації пишається катарським життям та студентством не менше як її 20-річна дочка. Пані Наталія невтомно повторює, яка розумниця донечка і скільки вона працює. Наголошує на тому, на які жертви мусить іти дівчина через науку. До прикладу, не можна цілуватися з хлопцями. Не можна ходити в одязі на короткий рукав.

На фотографіях дівчина у публічному місці, бо на задньому плані бачимо закутаних з ніг до голови арабок, які п'ють каву, а на передньому – студентку в купальнику. Таких фотографій багато. Дівчина демонструє усе чим нагородила її природа.

Зрештою в панянки, схоже, не життя, а казка. Яхти, готелі, ресторани. І на все 20-річна Олександра заробляє сама.

На Олександрі Коцирій пояс Gucci, сумочка від Майкла Корса, сумка від Прадо. Дівчина з ніг до голови в одязі світових брендів. Маминої зарплати на це точно не вистачить.

Відзначимо, що за сторінками Олександри Коцирій у соціальних мережах можна вивчати географію світу. Є світлина з галереї Вікторіо Емануелле, що у Мілані. Найвідоміша у світі галерея, де розміщені бутіки культових італійських брендів, топ ресторани і найдорожчі готелі.

Дівчина літає просторами Європи та Америки як пташка. У 2016 році вона підкорювала Пенсильванію. 9 жовтня 2017 року – вона уже у місті Доха. 10-го травня 2018 року вона у Нью-Йорку, другого серпня цього ж року у Кракові в Польші.
Таке красиве життя мама пояснює просто: дочка дуже самостійна, навіть їсти сама може собі приготувати.

Нікому не секрет, що наші високопосадовці мають шалені статки, отримані незаконним шляхом. Не таємниця, що вони їх приховують. Але у цьому випадку мама, і донька не стрималися і пішли на телебачення, похвалитися. Певне, щоб всі подружки від заздрості позеленіли.

У випадку з Катаром Наталія та Олександра Коцирій потрапили в яблучко. Так не шикують навіть президентські діти. Зате так живуть діти луцьких державних службовців. 

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook