Якщо використовувати корицю не тільки для випікання булочок, то можна отримати купу корисних властивостей.
Читайте також: Супрун розповіла про корисні властивості спецій
Дослідження показало, що кориця, зазвичай використовувана як в солодких, так і в гострих стравах, уповільнює процес накопичення жиру і знижує ризик пошкодження серця, викликаного вживанням нездорової їжі.
Вчені провели серію тестів протягом 12 тижнів: гризунам вводили коричну добавку. Результати показали, що в кінці 12 тижнів у гризунів було виявлено більше антиоксидантних протизапальних молекул, які захищали їх тіла від ушкоджень, викликаних стресом. Також було виявлено, що гризуни важать менше і мають менше жиру на животі, навіть якщо вони були на жирній дієті.
Читайте також: Їсти й худнути: експертка назвала топ жироспалювальних продуктів
Джерело антиоксидантів – кориця сповнена корисних для здоров'я сполук, які перешкоджають окислювальному процесу в клітинах.
Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook
Коментарі
коментарів немає