На головну сцену вокального шоу "Голос. Діти", повернулася 11-річна дочка Євгена Кошового, Варя, яка вже брала участь у третьому сезоні проекту і потрапила до команди Потапа.

Читайте також: Судді не вірили, що співає дитина: 13-річний волинянин феєрично розвернув всі суддівські крісла на шоу "Голос Діти" (відео)

Тоді юна вокалістка дійшла до етапу "бої" на якому разом з Євою і Талією співала пісню Ірини Білик "Маленькая девочка". Однак тоді за рішенням їхнього зіркового тренера в проекті продовжила участь Таля.

Варя Кошова тоді на всю країну пообіцяла: "Я буду рвати і метати, щоб ще один раз повернутися на цей проект".

І от наразі вона вирішила знову спробувати свої сили і повернути до себе крісла зіркових тренерів, виконавши композицію Fall in Line Крістіни Агілери. І їй це вдалося. До Варі повернулися всі четверо тренерів після чого вона розплакалась. 

Читайте також: Зеленський перед інавгурацією у стрибку поцілував Кошового (відео)

"Я хотіла довести, що я можу пройти далі, що я не така слабачка", – зауважила дочка Євгена Кошового після свого виступу.

Всі зіркові тренери відзначили, що 11-річна дівчинка має доволі дорослий голос і неабияк кожен з них хотів її до себе до команди, але Варя обрала Джамалу. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook