У Вінницькій області дружину 50-річного директора школи 30-річну вчительку біології Оксану застукали "на гарячому" з 11-класником. Роман у них почався після першого локдауну, під час літньої практики.

Читайте також: За секс на пляжі з 13-річним школярем заарештували вчительку у Британії

Про це повідомляє "33 канал" з посиланням на розповідь очевидців.

Відзначається, що директор і його дружина – місцеві.

"Але Оксана після школи переїхала навчатись до столиці і, кажуть, потім крутила там з якимось не бідним папіком. Що там далі сталось – невідомо. Але два роки тому дипломована вителька Оксана повернулась до нашого села. Неодружена, дітей немає. А з нежонатих чоловіків були лише два трактористи та директор – все життя він присвятив школі та дітям. От вона і вирішила забути про 20-річну різницю у віці. Влаштувалась до нього в школу. І вже через 3 місяці відіграли гучне весілля. Бо директор в селі – шанована людин", – пише видання.

Незабаром люди помітили, що вчительку додому підвозить учень-мажор. По селу поповзли плітки, але директор в їх не вірив. Відомо, що про батько школяра тримає невелику ферму в сусідньому селі. Тому в 11-й клас хлопець їздить на своїй машині.

Читайте також: Він мені набрид, залиште його собі": українська мама-"зозуля" покинула свого 6-річного сина у Москві

Вчительку з учнем застукали "на гарячому" в кабінеті біології. Дві завучки спеціально стежили, щоб довести директору невірність його дружини. Після цього Оксана пів дня плакала у чоловіка в кабінеті і просила пробачити.

"Казала, що це все через різницю у віці... Але директор мовчки зібрав її речі і відправив назад до мами... А вчительку Оксану незабаром кинув школяр-мажор. Але вона не засмутилася і, кажуть, тепер уже коханка його батька. Після скандалу довелося звільнитися зі школи, тому пішла на ферму – секретаркою", – пише видання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook