Директор Володимир-Волинського центру позашкільної освіти Петро Зінкевич – досі на посаді, проте на роботу не ходить – на лікарняному. Відтак, як пояснили у міськвиконкомі, службове розслідування станом на 9-те травня не провели, пише Буг.

Читайте також: Директора центру позашкільної освіти на Волині затримали із контрабандою, – ЗМІ

Нагадаємо, директора Володимир-Волинського ЦПО поліція і прикордонники зупинили 26-го лютого у Житомирській області. В його авто було виявлено майже дві тисячі пачок цигарок без відповідних марок акцизного збору. Як розповідають, перевезення тютюнових виробів чоловік здійснював з метою подальшого їх завантаження у вагони на залізничній станції «Козятин».

4-го березня міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка розповів БУГу, що вчинок педагога та керівника є негідним і кидає тінь на Володимир-Волинський та цілу громаду.

На наступний день, 5-го березня, наказом управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради було створено комісію для проведення службового розслідування. Проте за два місяці його так і не провели.

Як повідомили у відповіді на інформаційний запит БУГу, це пояснюється тимчасовою втратою працездатності Петра Зінкевича з 9-го березня.

“Розслідування буде проведено після виходу даного працівника на роботу. Питання щодо порушення норм і правил професійної поведінки директором Центру позашкільної освіти Зінкевичем П.О. взяте на контроль”, – йдеться у відповіді.

Також зазначають, що в період з 25 по 26 лютого Зінкевич знаходився в основній щорічній відпустці, з 1 по 5 березня перебував на робочому місці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook