Міністр внутрішній справ Арсен Аваков, який прибув до обласного центру Волині, аби провести спецоперацію по звільненню заручників, яких захопив терорист Максим Плохой в автобусі "Берестечко-Краснилівка", дав брифінг стосовно надзвичайної ситуації.

Читайте також: У приміщення поліції у Луцьку, куди прибув Аваков, стріляли

Про це повідомляє власкор Інформаційного ресурсу "Під Прицілом".

"У нас є контакт з людиною, яка захопила людей, переговори йдуть. Як він повідомив люди у нормальному стані. Ми вважаємо, що зможемо стабілізувати ситуацію.

Також прошу усіх бути коректними та обачними стосовно висловлювань в соцмережах з приводу цієї події, адже ви можете нашкодити заручникам.

Ми спілкувалися з родичами та друзями заручників. Ми спробуємо усі методи для того, аби питання вирішилося мирно. Працює спеціальна група – перший заступнгик СБУ, представник Офісу Президента та працюють спеціалісти", – зазначив Аваков.

Читайте також: Автобус із заручниками у Луцьку: спливло справжнє ім'я терориста

Також міністр внутрішніх справ зазначив, що інформація про те, що Максим Плохой лікувався у психіатричній лікарні не є достовірною, додавши, що є порозуміння із терористом. Також Арсен Аваков додав, що у чоловіка є смартфон через який він читає та бачить усі коментарі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook