Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як співачка Оля Полякова не прийшла до неї на заздалегідь погоджене інтерв'ю.

Читайте також: Популярний український співак зізнався, що вживав наркотики та залежав від алкоголю

Так, за словами зірки, Оля скасувала його в останній момент і через це телеведуча втратила великі гроші. Про це Єфросиніна повідомила в інтерв'ю програми "Ходят слухи", яка виходить на YouTube.

"Записали гостя. Сидимо, чекаємо. Дивлюся, наш продюсер – білого кольору, вона починає носитися. Я відчуваю, що у нас д*па. Ми закінчуємо інтерв'ю, проводжаємо гостя і я чую, як вона довго з кимось розмовляє і кричить. В результаті з'ясовується, що продюсер розмовляла з менеджером Полякової й Оля йому сказала, що не готова їхати на інтерв'ю. Потім ми все звернули, я втратила гроші – я плачу за локації, плачу операторам...", – розповіла Єфросиніна.

Телеведуча також додала, що якби це була інша людина, а не Оля – вона б "закінчила відносини назавжди".

"Але це Оля. Її треба знати. Це людина – роботяга. І все, чим вона компенсує собі це гарування – це перепади настрою. Я їх бачила. Це трапився той самий варіант. Якби це був хтось інший, я б зателефонувала й ці стосунки закінчила назавжди", – підкреслила Єфросиніна.

Читайте також: Оля Полякова "підчепила" коронавірус разом з молодшою дочкою (відео)

За словами зірки, вже після цієї ситуації, під час карантину вона отримала запрошення від Полякової стати гостею прямого ефіру на її сторінці в Instagram. Це дуже здивувало Єфросиніну.

"І ось тут, звичайно, я аплодую стоячи Оле. Я була шокована. Я сиділа і розуміла – браво, Оля! Я хочу так уміти", – зізналася Єфросиніна.

До речі, після прямого ефіру Полякова подзвонила Єфросиніній та попросила вибачення. Зараз вони домовляються про нове інтерв'ю.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook