Лише декілька днів тому повідомлялось, що взяли під варту двох із 9-ти підозрюваних у стрілянині на луцькій автомийці. У середу, 14 листопада, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області обирали запобіжний захід третьому підозрюваному.

Читайте також: Професійний стрілець: другого підозрюваного у перестрілці на луцькій автомийці взято під варту (відео)

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

34-рьох річного Михайла Ількуна, жителя міста Київ підозрюють у причетності до стрілянини на автомийці у Луцьку.

Раніше Михайло працював у міліції, а саме − старшим сержантом. Більше 5-ти років він патрулював вулиці Києва зі своїм незмінним напарником – конем на ім’я Бобер.

Однак вже сьогодні Михайло Ількун опинився на лаві для підсудних. Прокуратура подала клопотання, щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою протягом 60-ти діб. Правозахисник підозрюваного і сам підозрюваний наполягали на домашньому арешті.

"Мій підзахисний був затриманий фактично по місцю свого проживання, що підтверджує той факт, що він не мав на меті перешкоджати слідству, та вчиняти будь-які дії, які зазначені в клопотанні. Було проведено ряд процесуальних дій, слідчих дій в яких мій підзахисний брав активну участь, тобто всіма своїми діями намагається допомогти слідству в розкритті даного кримінального правопорушення", − розповів адвокат затриманого.

Зі слів Михайла Ількуна, його найняли побути в якості охоронця у місті Рівне. Хто саме найняв – не каже. Мовляв, потім вони поїхали в Луцьк, де й заночували. А вранці ніби то надійшла вказівка їхати до автомийки на переговори і завдати фізичної шкоди співрозмовнику.

Хто координував ці всі дії історія замовчує. Та попри всі доводи, за рішенням суду чоловік перебуватиме під вартою 60 діб.

Читайте також: Підозрюваного у стрілянині на автомийці у Луцьку взяли під варту (відео)

До слова, Михайло Ількун вже третій із підозрюваних кого взяли під варту.

Декілька днів тому такий же запобіжний захід обрали Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter