Колишній голова Луцької РДА, а нині депутат Торчинської громади Богдан Прус причетний до контрабанди товарів на суму понад 25 мільйонів гривень.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє ІА Волинські Новини.

Читайте також: На волинській митниці у вантажі виявили брендовий одяг замість "гуманітарки" (фото)

Нагадаємо, на митному посту "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби у вантажі з гуманітарною допомогою виявили незадекларований брендовий одяг на суму понад 25 мільйонів гривень. Вантажівка, за кермом якої перебував громадянин Німеччини, в’їхала до зони митного контролю 30 березня.

В документах було вказано, що це гуманітарна допомога для благодійної організації. Однак митники встановили, що фактично у вантажному відсіку, крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу, переміщується 16 262 одиниці нового брендового одягу загальною вартістю 25 мільйонів 775 тисяч гривень.

Читайте також: З'явився повний список волинських митників, яких відсторонили від роботи (відео)

Як інформує джерело, до цієї контрабанди причетний депутат Торчинської громади, ексголова Луцької РДА Богдан Прус. Його дружина Галина Прус тривалий час очолювала Смолигівську громаду, а до того з 2002 року була незмінною головою Смолигівської сільської ради. Саме на території Смолигівської громади і діяла активно організація, на яку був зареєстрований вантаж.

Сам Богдан Прус зв'язок із цією партією контрабандних товарів заперечує.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook