Героями шоу Слава+, яке виходить щотижня на YouTube-каналі Люкс ФМ, стали епатажні хлопці з гурту Агонь – Антон Савлепов та Костя Боровський.

Читайте також: Легендарна українська колядка отримала рок-звучання завдяки The Hardkiss (відео)

Чому Антон та Костя не хочуть говорити про розставання з продюсером гурту Quest Pistols Юрієм Бардашем, в якому вони були учасниками? Як так сталося, що вони майже не спілкуються у буденному житті, йдеться на Люкс ФМ.

За словами Антона Савлепова, у нього вже немає образи на свого колишнього продюсера.

"Я дуже довго підсвідомо з ним розмовляв, з'ясовував стосунки. Буває таке, що ти намагаєшся щось людині довести, візуалізуєш його реакцію, транслюєш це на себе, тому що ти повинен з'ясувати ці відносини. Але я зрозумів, що це настільки складно... Кожен неправий і кожен правий по-своєму. Навіть, якщо зустрічатися і по ниточці цей блок розтискати, нічого не вийде і тому я вирішив просто його залишити в минулому, тому що від цієї напруги погано тільки мені", – підкреслив Антон Савлепов.

Читайте також: Лобода за $150 тисяч і Олег Винник за $70 − скільки коштують виступи українських зірок в Новорічну ніч

Як стверджує Антон, зустрічі з Юрієм Бардашем шукати не буде, але якщо вона відбудеться, то він з ним привітається.

Інший учасник гурту Агонь Костя Боровський з'ясував стосунки з експродюсером одразу після того, як покинув Quest Pistols. За його словами, йому зараз нецікаво слідкувати за життям Бардаша. Також у Кості була якось зустріч з ним в аеропорту.

"Юра просто шмигнув у туалет, зробивши перелякане обличчя. Я перший з такою людиною вітатися не хочу", – заявив Костя.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook