КНП "Ратнівська центральна районна лікарня" інформує, що у районі значно погіршується епідемічна ситуація. Щоденно збільшується кількість госпіталізованих у інфекційне відділення нашого закладу з підозрою та хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Читайте також: Троє померлих від ускладнень коронавірусу на Волині мали супутні хвороби

Станом на 17.06.2020 року на стаціонарному лікуванні перебуває 70 дорослих та 1 дитина з ознаками коронавірусної інфекції. Про це йдеться у групі "КНП "Ратнівська ЦРЛ" у Facebook.

Усі захворівші середнього та важкого ступеню тяжкості перебігу захворювання. Один пацієнт із села Замшани помер 14.06.2020 року у відділенні інтенсивної терапії.

Адміністрація ЦРЛ дуже просить дотримуватись простих правил, аби убезпечити себе та зменшити ризики інфікування.

Кількість пацієнтів по населених пунктах, які перебували на стаціонарному лікуванні у Ратнівській районній лікарні з діагнозом COVID-19.

Читайте також: Волинська ОДА не виконує рішення уряду щодо запобігання COVID-19 (рейтинг областей)

Нагадаємо, що за останню добу на Волині зареєстровано 55 нових випадків захворювання на COVID-19: м. Луцьк – 10, Луцький район – 3, Ковельський район – 11, Володимир-Волинський  район –10, Ратнівський район – 10, Горохівський район – 3, м.Нововолинськ – 2,  Ківерцівський район – 2, Камінь-Каширський район – 2, по одному випадку у Маневицькому та Шацькому районах.

Одужало за добу 30 осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook