У Луцьку студент другого курсу СНУ імені Лесі Українки отримав вирок суду за збут наркотиків, які попередньо купував через інтернет.

Читайте також: В Україні викрили найбільшу мережу наркоторговців (Фото)

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 18 березня, пише ІА Волинські Новини.

Встановили, що 15 травня минулого року обвинувачений через сайт в мережі інтернет sp***s***.com придбав з метою збуту речовину рослинного походження зеленого кольору, яка є особливо небезпечним наркотичним засібом (йдеться про канабіс). Зокрема, обвинувачений зберігав наркотики при собі з метою збуту до вилучення працівниками поліції під час огляду місця події на території, прилеглій до будинку №24а, що на вулиці Кривий Вал у Луцьку. Згідно з висновком експертизи, маса речовини 45 грамів.

Читайте також: У Раді підтримали петицію про легалізацію марихуани

Як розповів сам обвинувачений, біля ЗОШ №15 на паркані він побачив назву сайту та подзвонив на номер телефону, який був там вказаний і замовив наркотики, заплативши 1000 грн. В подальшому отримав їх через "Нову пошту" у відділенні №11. Наркотики фасував у вигляді "закладок" і розповсюджував шляхом закопування по території міста з метою збуту. Через свою діяльність був затриманий працівниками поліції біля відділення "Нової пошти". У вчиненому розкаявся, просив суворо не карати.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді шести років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook