Дніпровський райсуд столиці залишив на два місяці під вартою підозрюваних у викраденні та вбивстві жінки у Києві, йдеться у сюжеті ТСН. 

Читайте також: На Волині п'яний чоловік на очах дітей вбив власну дружину ножем

Правоохоронці шукали Олену Лісову три доби. Востаннє її бачили, коли вона завезла свого молодшого 5–річного сина до дитячого садка. Потім поїхала на зустріч, після якої уже не повернулася.

За кілька годин надіслала подрузі повідомлення, нібито її викрав колишній чоловік. "У неї було два телефони, маюуть один з телефонів просто не змогли одразу знайти", – каже подруга вбитої Наталія Науменко. Олега затримали, але свою причетність до викрадення він заперечував. Навіть спільному з Оленою синові у вічі казав, що матері не чіпав.

За кілька днів слідчі знайшли машину Олени, яку залишили на одному із подвір’їв за кількадесят кілометрів від Києва. Згодом у лісосмузі за 20 кілометрів від столиці знайшли її тіло із численними травмами. 

Олену вбивали із особливою жорстокістю, з’ясували слідчі, бо гатили лопатою та биткою. "Повів останню до лісосмуги, де дійчи спільно з Розпутним нанесли останні тілесні ушкодження, чим спричинили тяжкі наслідки, а саме – смерть Лісової", – каже прокурор Антон Онацько.

Читайте також: У селищі на Волині чоловіка вбили табуреткою

Олег убивство жінки заперечує. Підтверджує лише викрадення жінки. У всьому звинувачує свого знайомого, який нібито винен був йому гроші. Той вирішив забрати їх у Олени. Він також Олег. Колись був гостем на весіллі Олени та Олега. Переконує, що Олену вбив саме ексчоловік. Але от викрадати, каже, допомагав, щоб поговорити.  

У тому, що обидва могли вбити Олену, рідні жінки не сумніваются. Кажуть, що ексчоловік неодноразово піднімав на неї руку, поки жили разом. Також бив і сина. Терпіти знущання Олена не збиралася. Чоловіка покинула. Отримала хорошу роботу, придбала квартиру та машину. В Олега справи йшли не так добре, а тому у всіх своїх бідах він нібито звинувачував дружину. 

Що все ж таки призвело до того,  що двоє чоловіків так жорстоко убили Олену, має з'ясувати слідство. Поки що ж суд призначив обом два місяці під вартою, без права застави. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook