Днями у YouTube опублікували новий випуск розважального-гумористичного шоу "Жіночий квартал".

Читайте також: Оголена Тіна Кароль зняла відвертий кліп у воді: яскраве відео

Яскраві номери, жартівливі мініатюри, цікаві стендапи – зірки шоу подарували усім неймовірні, веселі емоції. Коміки розповідали про сімейні стосунки, шоу-бізнес та типові жіночі проблеми. Та справжньою родзинкою виступу стала пародія на Тіну Кароль. Артистка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія вдало скопіювала манеру співу та поведінку співачки.

Проте шанувальники Кароль залишилися в глибокому шокові від номеру. Фанати зазначили, що пародія недоречна та ображає талановиту артистку.

Читайте також: Тіна Кароль розповіла, чому співає російською

"Я тут нічого смішного не бачу", "Навіть якщо Тіна останнім часом пафосна, що мені теж не особливо подобається, хоча люблю її творчість, але все ж вона одна з кращих на українській зірок. А пародія... ну таке… Мне не сподобалося і зовсім не смішно", "Куди їй до Тіни? Кекелії з її голосом лише в туалеті кричати "занято"", – пишуть захисники Кароль.

Натомість були і глядачі, які подивившись відео зазначили, що якщо таке яскраве та популярне шоу як "Жіночий квартал" пародіює Тіну Кароль, значить вона на вершині слави.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter