Зооволонтери зафікували, як у Ківерцях чоловік заради розваги викидав кота з вікна третього поверху. Кадри знущання над твариною чоловік оприлюднив у своїх соцмережах.

Читайте також: У селі неподалік Луцька сім'я шкільної директорки відстрілює домашніх тварин (фото)

Відео супроводжується криками кота і глузливими коментарями чоловіка. Про факт знущання у мережі повідомила зооволонтерка із Луцька Вікторія Дзидз, пише Район. Ківерці.

"Прошу розголосу! Цей чорт знущається над тваринами! Постійно викладає ось такі відео! Ківерці! Зверніть увагу! Хто його знає! Адресу, будь ласка!" – емоційно написала жінка.

Увага, на відео присутні сцени жорстокого поводження з тваринами!

У відповідь обурені фейсбук-користувачі надіслали адресу чоловіка. Ним виявився учасник АТО з Ківерців Володимир Комариця.

Читайте також: Луцький живодер, який хоче з’їсти собаку, продовжує знущатись над твариною (Відео)

Пізніше на сторінках луцьких волонтерів з'явилося відео, де цей чоловік вибачається за знущання над котом. Його опублікувала Олена Звєрєва.

"Захист слабких – справа сильних! Воїни ГШР спрацювали оперативно: садиста із посвідкою УБД доправлено в потрібний заклад, кота врятовано (у Віки Дзидз вдома), виховна робота проведена! Всім небайдужим дякую, лише разом ми сила!" – написала на своїй сторінці Звєрєва ввечері того ж дня.

Врятованого кота назвали Марсиком. Йому близько року, і тепер він шукає нових господарів, які будуть до нього добрішими, аніж попередній.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook