У Туреччині знову зі скандалом відзначилися дівчата з України. Цього разу поліція затримала молодих осіб за фотосесію в стилі «ню» на яхті.

Читайте також: "Гола" українка розкрила справжню мету фотосесії в Дубаї (відео)

Про це повідомляється в Telegram-каналі Pavlovsky News.

Як повідомила одна з українок, фотозйомка проходила на яхті і їх зняли з іншого плавзасобу.

Потім інформація просочилася в місцеві ЗМІ, а самих моделей допитувала поліція. За підсумком всіх дівчат з України відпустили.

Читайте також: Голі на балконі в Дубаї: що відомо про українок, які можуть потрапити до в’язниці через фотосесію в стилі ню

У Туреччині знову засвітилися українки: влаштували оголення на яхті

«Як ви вже зрозуміли, в мусульманських країнах краще не робити голих фото. Якщо ви хочете зробити відверті фото, то краще робити це максимально приховано. І приховуйте локацію. Ми фоткалися з дівчатами і з іншого яхти нас зняли. Якимось чином це потрапило в «Paper News» і нас затримала поліція», – розповіла дівчина на відео.

Також на відео українка радимо всім дівчатам, які хочуть зніматися оголеними, не відзначати свою локацію, а ретельно ховатися.

«За попередньою інформацією Берегової охорони Південного командування Егейського моря, на яхті перебували іноземні громадяни чотирьох країн, а також Турецької Республіки. В той же час українки серед них були в купальниках, про що зафіксовано в протоколі про затримання. Оголеними були громадянки третіх країн», – розповіли в посольстві України в Туреччині.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook