На Старому ринку в Луцьку продають відкриту халву, по якій ходять голуби, Волиняни зустріли тіло загиблого героя, Таксі у Луцьку піариться на сепаратистській рекламі, використовуючи в ній фото російського актора, який підтримує "ЛДНР", Лучани скаржаться на хамське обслуговування та невідповідність цін у супермаркеті "Вопак" – такими були головні новини Волині у неділю, 1 липня.

Читайте також: Легковик збив велосипедиста у центрі Луцька

Волиняни зустріли тіло загиблого героя

Панахида за загиблим від кулі снайпера 22-річним військовим 24 бригади Андрієм Волосом розпочалася у Нижньому храмі Свято-Троїцького собору.

Близько 7:00 тіло загиблого Героя зустріли біля Цуманського посту та у супроводі колони автомобілів повезли до Луцька. У самому місті рух супроводжувався сигналом автомобіля. Багато лучан зі слізьми на очах віддавали шану загиблому від кулі снайпера.

Таксі у Луцьку піариться на сепаратистській рекламі, використовуючи в ній фото російського актора, який підтримує "ЛДНР"

У мережі вибухнув скандал навколо сепаратистської реклами луцького таксі "Онлайн таксі Навігатор-Луцьк", яке використовує фото скандально відомого російського актора Михайла Пореченкова.

"Онлайн таксі Навігатор-Луцьк – "сепарське" таксі у Луцьку! У той час, коли в країні йде війна, вони використовують у своїх рекламних постах фото з російською скотиною, котра активно підтримує ДНР!" – зазначає дописувач.

Читайте також: Нічна аварія на Волині: п'яний мотоцикліст збив дівчину

Лучани скаржаться на хамське обслуговування та невідповідність цін у супермаркеті "Вопак"

Лучани скаржаться на хамське обслуговування в супермаркеті "Вопак", що знаходиться на Київському майдані.

Відповідний пост у мережі Facebook в групі "Теревені про Луцьк" опублікувала лучанка Наташа Поліщук.

Жінка скаржиться на те, що у цьому супермаркеті хамське обслуговування, ціни на цінниках та на касі не співпадають, а з кимось зі "старших" поговорити не вдаєься.

На Старому ринку в Луцьку продають відкриту халву, по якій ходять голуби

На Старому ринку у Луцьку продають халву, по якій "лазять" голуби, при цьому, продукт нічим не накритий.

"Шановні лучани! Не купляйте халву, яка продається під відкритим небом!!! Голуби переносять багато різної інфекції і паразитів!" – зазначає дописувач.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter